Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μια ματιά στον Νικολάι Ούτσικοφ


Ο ΠΑΟΚ τίμησε τον τεράστιο αθλητή που λέγεται Ερνάντο Γκόμεζ στο μεγάλο αγώνα που έδωσε για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Όμως δεν τα κατάφερε ο Χάρυ και η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και ο Βενενζουελάνος παιχταράς θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Πρωταθλητής για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη στο μεγάλο δρόμο της διατήρησης των κεκτημένων και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε το "μπαμ" και φέρνει στον ΠΑΟΚ το Βούλγαρο διαγώνιο Νικολάι Ούτσικοφ!

Ο Βούλγαρος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντανιέλε Ρίτσι με τον Ιταλό Δάσκαλο να μιλά με τα καλύτερα λόγια. Και πώς να μη μιλήσεις όταν ο 31χρόνος διαγώνιος με θητεία στο Ιταλικό και Ρώσικο Πρωτάθλημα αγωνίστηκε στο Αργεντίνικο Πρωτάθλημα και σε μια τριετία πέτυχε 1923 πόντους!

Πρόκειται για έναν ψηλό διαγώνιο με ύψος 2.07 με μεγάλο του όπλο τα τελειώματά του είτε είναι στην ευθεία είτε στη διαγώνιο. Πολύ καλός από τη γραμμή του σερβίς χτυπώντας είτε τεχνικά είτε "φωτοβολίδες". Επίσης έχει πολύ καλό άλμα και το αποτυπώνει το γεγονός ότι καρφώνει στα 355cm και το μπλοκ του είναι στα 330cm.

Από το 2009 μέχρι το 2013 αγωνίστηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις Τρεντίνο, Πάντοβα, Μολφέττα και Καβριάγκο πετυχαίνοντας 580 πόντους με τους 139 να προέρχονται από το μπλοκ!!! Το 2013-2014 αγωνίστηκε στη Ρωσία με τη φανέλα της Τιούμεν και το 2014-2015 θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα πάει στην Αργεντινή για λογαριασμό της UPCN. Εκεί θα αφήσει εποχή και μέσα σε 3 χρόνια θα κατακτήσει τα πάντα!!! 2 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Σουνταμερικάνα και 3 φορές τον τίτλο του Καλύτερου Διαγώνιου και 2 φορές τον τίτλο του MVP των τελικών!

Πλέον,αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Βούλγαρο μπομπέρ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου