Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

PreGame Ανάλυση:Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ


Επόμενος σταθμός για την ασπρόμαυρη αμαξοστοιχία η Αλεξανδρούπολη, καθώς στις 19.00 θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ο Πρωταθλητής επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη 3 μήνες μετά τον εφιαλτικό αποκλεισμό του από το Λιγκ Καπ, που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, και έχει ως μοναδικό του στόχο τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης την Πέμπτη με αντίπαλο τη Χαλκμπανκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη έτοιμο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ο Εθνικός θα παρουσιαστεί με αλλαγές στο ρόστερ του, καθώς έχει αποχωρήσει ο Αντρέι Ρίστιτς για την Ιταλία, ενώ στη διαγώνιο έχει έρθει ένας γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα, ο Χόρχε Παγιάν.
O σύλλογος της Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν πολλά οικονομικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει ένα νεανικό ρόστερ, προωθώντας παιδιά από τις ακαδημίες του.
Παίκτες όπως το λίμπερο Κοντοστάθης, ο διαγώνιος/ακραίος Χαραλαμπίδης, ο κεντρικός Χατζόπουλος και ο πασαδόρος Παπάζογλου ανάμενεται να μας απασχολήσουν στο μέλλον.
Με τους Χόρχε Παγιάν και Λούκα Βελίτσκοβιτς να είναι τα κύρια όπλα τους στην επίθεση, ο Εθνικός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, να σιγουρέψει την παραμονή του και να καταφέρει να βρίσκεται στα πλέι οφ.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος με την παρουσία του έχει διασφάλισει την ομαλή λειτουργία του συλλόγου, ενώ παράλληλα δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά να καθιερωθούν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο τάραφλεξ!!!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το σοβαρό του προφίλ, ώστε να έχει ένα ήσυχο απόγευμα, να πάρει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. 
Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια ακόμα καλή ευκαιρία για το Ντανιέλε Ρίτσι να συνεχίσει τις δοκιμές του και να βγάλει τα συμπεράσματά του ενόψει των μεταγραφών που ακολουθούν!!
Για όλους τους παίκτες αποτελεί ένα τεστ, ειδικά για τον Ερνάντο Γκόμεζ, που πρέπει να αγωνιστεί σε υψηλότερους ρυθμούς, καθώς ο χρόνος τελειώνει για τις οριστικές αποφάσεις!!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!!!

Υ.Γ. Πρέπει αυτή κοροϊδία με την τηλεοπτική κάλυψη να τελειώσει!!! Δεν είναι δυνατόν η ΕΡΤ να μη δείχνει τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ελλάδος, όταν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός καλύπτονται τακτικά από την Κρατική!!! 
Καλούμε το ΤΑΠ να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Πρωταθλητή Ελλάδος!!! Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να προβάλλεται και να έχουν την ευκαιρία, όσοι δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, να βλέπουν την ομάδα που αγαπούν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου