Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

"Κλειδί το καλό ξεκίνημα"


Ο Θάνος Τερζής μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 στο περιθώριο του γεύματος της ομάδας στο εστιατόριο «Karabourno» του Σάββα Δαμιανίδη, με φόντο τον αυριανό τελικό του League Cup.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αυριανό τελικό: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, είναι ο πρώτος -χρονικά- στόχος της χρονιάς και θέλουμε τον τίτλο, ώστε να συνεχίσει η σεζόν με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο θεσμός του League Cup καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια. Από εκεί και πέρα έχουμε και το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, που είναι ο πρώτος μας στόχος, για αυτό αγωνίζεσαι και παίζεις επτά μήνες».

Για την συμφωνία με τον Στάροβιτς: «Ο Σάσα είναι μεγάλης αξίας παίκτης. Αυτή τη τη στιγμή γνωρίζουμε ότι δεν θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό, αλλά θεωρώ ότι αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, μπορούμε να το πάρουμε. Είναι ένας τελικός. Παίζουμε στην έδρα του Ολυμπιακού, αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος για αυτούς. Αν κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα το άγχος θα πάει σε αυτούς. Όσον αφορά στον Στάροβιτς, πιστεύω ότι η ομάδα θα μπορεί να δουλεύει καλύτερα στην προπόνηση από εδώ και πέρα, είναι δύσκολο να προπονείσαι με έναν διαγώνιο για μεγάλο διάστημα και η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη για να διεκδικήσει τους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς».

Για το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού: «Η ομάδα θεωρώ ότι έχει πολύ έμπειρους παίκτες που δεν καταλαβαίνουν από έδρες. Δεν μας επηρεάζει ο κόσμος και η ατμόσφαιρα, οπότε το βάρος του παιχνιδιού θα πάει στον Ολυμπιακό. Αυτό αποδείχθηκε και πέρυσι. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, δεν το εκμεταλλεύτηκαν και είδαμε μετά τι καταφέραμε εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου